Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αυτός είναι ο Πορφύρας. Δεν το ξέρετε ; Μπορείτε να διαβάσετε :

Η ομάδα του Περιστερίου συγχαίρει τον Πορφύρα για  την ειλικρινή κίνηση του,να  επικοινωνήσει με το σωματείο  για την υπόθεση μετεγγραφής παίκτριας, την οποία δεν κατονομάζει και επισημαίνει για το συγκεκριμένο γεγονός:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Volley :
«Όμορφα, ωραία και Πειραιώτικα!
Δεν μπορούμε παρά να μνημονεύσουμε και να συγχαρούμε τη διοίκηση του Πορφύρα που σε μια εποχή έκλειψης καλών συμπεριφορών και πρακτικών, επικοινώνησε επισήμως μαζί μας και ζήτησε προς μετεγγραφή, αθλήτριά μας.
Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, δείχνει ότι ο ευθύς και νόμιμος τρόπος μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη καλών σχέσεων και ευρύτερων συνεργασιών μεταξύ των ομάδων
Τα λέμε όλα αυτά γιατί τελικά οι αυτονόητες συμπεριφορές είναι μειοψηφία στο χώρο μας, αφού κάποιοι προσπαθούν «δια της πλαγίας» να αποσυνθέσουν ο,τι καλό και με κόπο έχει δημιουργηθεί από κάποιους άλλους.
Μπράβο στον Πορφύρα λοιπόν!»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ : Επειδή οι Πειραιώτες του Πορφύρα είμαστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΜΠΕΣΑΛΗΔΕΣ, μα σεβόμαστε επίσης την ΒΑΣΙΚΗ αρχή της ΗΘΙΚΗΣ, επικοινωνήσαμε ΠΡΩΤΑ με το Περιστέρι και ΠΟΤΕ δε μιλήσαμε με την, ανήλικη, αθλήτρια ή τον πατέρα της, έστω και αν αυτό θα ήταν πολύ εύκολο και απλό, γενικά, αλλά και για ειδικούς λόγους.
Σεβόμενοι την άρνηση του Περιστερίου, απλώς, ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στον σύλλογο και στο παιδί. 
Ο Πορφύρας θα συνεχίσει να πορεύεται αυτό τον δρόμο. Είναι δύσκολο να είσαι διαφορετικός, αλλά, εμείς αυτή την επιλογή έχουμε. 
Ευχαριστούμε το Περιστέρι. Γιατί, σε καιρούς δύσκολους, στενάχωρους, παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε.