Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Περί χορηγιών

Η άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών, δημιουργεί την ανάγκη να οργανώσουμε ποιοτικότερα την δουλειά που κάνουμε στον Πορφύρα.
Ωστόσο, οι αρχές και η λογική μας δεν αλλάζουν.
Ερασιτέχνες είμαστε και καμαρώνουμε για αυτό.
Εθελοντές και όχι επαγγελματίες. Απλώς, εργαζόμαστε επαγγελματικά, όπως έχει γίνει σαφές...
Αναφορικά με ζητήματα χορηγιών :
Οποιοι-ες  ενδιαφέρονται  ή νομίζουν ότι είναι σε θέση να συμβάλλουν για την εξεύρεση χορηγών, μπορούν να στείλουν μαίηλ στο porfyrasvolley@gmail.com ή μήνυμα στο 6972507479 στον κ.Νίκο Δελαγραμμάτικα.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις διαθέσιμες επιλογές προβολής, ανά περίπτωση.
Ο μόνος χώρος όπου δεν μπαίνει διαφήμιση, είναι, όπως πάντα, το ημερολόγιο του τμήματος μας.
Διαφημίσεις, έναντι οιουδήποτε τιμήματος, δίπλα σε παιδικά πρόσωπα που περιμένουν να πάρουν ένα αναμνηστικό ζωής, δεν βάζουμε.
Επίσης, ανεξάρτητα από το ύψος της προσφοράς, δεν πρόκειται να συνεργασθούμε για την διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, που θα κρίνουμε ότι δεν συνάδουν με το ύφος της ομάδας μας και τον γυναικείο αθλητισμό.
Η παρουσία τουλάχιστον 250 θεατών σε κάθε αγώνα της γυναικείας ομάδας μας, το συγκεκριμένο, ομοιογενές, κοινό που την ακολουθεί και η ανάπτυξη μιας υγιούς προσπάθειας σε 10 αγωνιστικές ομάδες, που ΟΛΕΣ πρωταγωνιστούν με την δύναμη του φυτωρίου του βόλεϊ του Πορφύρα και δίχως μεταγραφές, η επίσκεψη τουλάχιστον 1.200, διαφορετικών, ατόμων, καθημερινά, στο μπλογκ του βόλεϊ του Πορφύρα, είναι οι καλύτεροι λόγοι ώστε να πορευθείτε μαζί μας για την προβολή σας, αλλά και γιατί, πολύ απλά, ΑΞΙΖΕΙ Η ΘΥΣΙΑ.