Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Καλή παρουσία

Τα 40 κορίτσια του Πορφύρα και του Πειραϊκού, που αγωνίσθηκαν πριν από λίγο στο Τουρνουά που οργάνωσε ο Πορφύρας στο Σαλπέας, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.
Ειδικά, ως προς τις αθλήτριες του Πορφύρα, η συνεχιζόμενη πρόοδος των παιδιών από τα τμήματα Πορφυράκια και Θάλεια, δεν αποτελεί διαπίστωση, αλλά, παραδοχή.
Η επιστροφή σε...φουλ αγωνιστική κατάσταση της Αργυρώς Καραγιάννη και η αναμονή επανάκαμψης για την Θάλεια Καλπακτσόγλου, μετά από τραυματισμούς τους, προκαλεί επιπλέον ευχαρίστηση. Οπως και η επανεμφάνιση της Μαρίας Μπαζανόβα που έλειψε 2 μήνες, έπειτα από τραυματισμό την ώρα του σχολείου.
Να είναι καλά όλα τα παιδάκια μας, σιδερένια και τυχερά.
Το βόλεϊ είναι μέσο για την εξέλιξη τους, με ολοκληρωμένο τρόπο, ούτε η αρχή ούτε το τέλος της ζωής, ούτε αυτοσκοπός, αλλά, το όχημα για να ταξιδέψουν μακριά με αρχές, αξίες, αθλητική παιδεία, επιμονή, αφοσίωση, πάντα με την υποστήριξη και την παρότρυνση της οικογένειας τους.
Γιατί, ότι και αν κάνουμε εμείς, την πρωτογενή και ισχυρότερη παιδεία, την δίνει το σπίτι, η οικογένεια και είναι πολύ ευχάριστο ότι παραμένουμε πόλος έλξης σωστών ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.
Εστω και αν ανεβήκαμε ( ξανά ) ως πρωταθλητές ( αυτή την φορά )  στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, είμαστε απλώς μία ομάδα γειτονιάς, που ξέρει από που έρχεται, που βρίσκεται και που αλλά και πως θέλει να πάει, με την ίδια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ λειτουργία.
Ολα ξεκινούν από το κύτταρο. Τα άλλα είναι ο καθρέφτης που θέλουμε να έχει το κύτταρο ως πρότυπο ώστε να εξελιχθεί όπως ονειρευόμαστε.