Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε όλους, ανεξαιρέτως, τους γονείς που ήλθαν σήμερα στη συγκέντρωση που έγινε για τη νέα σεζόν της Ακαδημίας μας.
Ολες και όλοι αφιέρωσαν χρόνο ώστε να ακούσουν και να εκθέσουν απόψεις.
Να είναι καλά.
Οτι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, χωρίς να δημιουργούνται επιπλέον κόστη σε οικογένειες, σε καιρούς χαλεπούς, θα υλοποιηθεί, όπως πάντα επιδιώκουμε, για το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά, για τα οποία καθολικά αισθανόμαστε ότι είναι αποδεκτό και αναγνωρίσιμο το ειλικρινές και έντιμο ενδιαφέρον μας.
Επαναλαμβάνουμε, φυσικά, ότι ο δρόμος είναι, πάντα, ανοιχτός σε όποια ή όποιον αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει και να κάνει τα πράγματα καλύτερα.
Εως τότε, ανανεώσεις και εκδόσεις δελτίων, δηλώσεις συμμετοχής, προπονητικά, συμμετοχές σε αγώνες και έξοδα διαιτησίας σε όποιες ομάδες είναι έως τώρα ενεργές ( δηλαδή, συνολικά, σχεδόν 5.000 ευρώ τον χρόνο ) θα καλύπτονται όπως μέχρι σήμερα συμβαίνει, από εκείνους και εκείνες ( συνολικά 10 γονείς ) που έχουν προσφερθεί να αναλάβουν αυτό το κόστος .
Οποιος ή όποια θέλει να έλθει κοντά μας ή πιο κοντά μας, ώστε να βοηθήσει στην ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Βόλεϊ του Πορφύρα, είναι καλοδεχούμενος, δίχως υποσημειώσεις και εξαιρέσεις, καθώς, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, προέχει το καλό του συνόλου και κυρίως φυσικά των παιδιών.