Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Τιμή από την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D' Arc στον Πορφύρα





Η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D' Arc και ο ΑΟΦ Πορφύρας, ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους, με κοινό στόχο την προσφορά των καλύτερων δυνατών συνθηκών εκπαίδευσης και άθλησης στο βόλεϊ για μαθήτριες της Σχολής και αθλήτριες του ΑΟΦ Πορφύρας.
Από την σχολική περίοδο 2017-2018, η  Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D' Arc, σε μία σημαντική κοινωνική προσφορά της με την οποία ενθαρρύνει τον συνδυασμό άθλησης και εκπαίδευσης σε υψηλό επίπεδο, παρέχει ήδη υποτροφία στην αθλήτρια βόλεϊ  του ΑΟΦ Πορφύρας, Μαρία Κοκκόνη, η οποία φοιτά στην Β΄ Γυμνασίου και κατά τη σχολική περίοδο 2016-2017, είχε βαθμό προαγωγής, από την Α΄ Γυμνασίου, το απόλυτο άριστα, 20 ( είκοσι ) ενώ παράλληλα συνδυάζει την πορεία της στην εκπαίδευση με την εξέλιξη της στο βόλεϊ, ως μέλος για την εφετινή σεζόν των ομάδων μας Παγκορασίδων Α και Κορασίδων Γ.
Οι  υποτροφίες θα προσφέρονται από την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D' Arc  σε αθλήτριες βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας οι οποίες καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σε αθλητικές και μαθησιακές επιδόσεις και ξεχωρίζουν, επίσης, για το ήθος τους.
Ο ΑΟΦ Πορφύρας, από την πλευρά του, προσφέρει σε όλες τις  μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D' Arc, όπως και στις κόρες όλων των εκπαιδευτικών και εργαζομένων της Σχολής, την δυνατότητα να αθληθούν, μαθαίνοντας και παίζοντας βόλεϊ στην Ακαδημία του Πορφύρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, με ειδικό καθεστώς συνεργασίας.
Παράλληλα, έμπειροι προπονητές βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας και διεθνείς βολεϊμπολίστριες του ΑΟΦ Πορφύρας, θα συνδράμουν στην γνωριμία των μαθητριών της Σχολής με το όμορφο άθλημα του βόλεϊ, προσφέροντας τους την δυνατότητα να διασκεδάσουν μέσα από την διαδικασία εκγύμνασης τους.
Η Επιτροπή Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη την  Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D' Arc, που αποτελεί από το 1859, κιβωτό γνώσης, πολιτισμού, ήθους, ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς στον Πειραιά μας και ειδικά τον Γενικό Διευθυντή της κ. Θεόφιλο Γεωργούση ενώ ευχαριστίες πρέπουν από μέρους μας και προς τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτρη Αλεβιζάκη, αλλά και στην Εφορο της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας κ. Τασούλα Φωτάκη-Λιάρου, καθώς, δίχως εκείνη αυτή η συνεργασία δεν θα ήταν εφικτή.
Η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D' Arc έκανε μεγάλη τιμή στο Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας και χρέος μας είναι να ανταποκριθούμε ανάλογα, σε όλα τα επίπεδα, γιατί πάνω από το αποτέλεσμα είναι η εκπαίδευση, η διαδρομή και η συνέπεια.