Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μέχρι το τέλος σα να μην υπάρχει αύριο

Η αποχώρηση του Ηρακλή Κηφισιάς από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλεϊ Γυναικών, σημαίνει ότι γνωρίζουμε ήδη, από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, ποιές ομάδες υποβιβάσθηκαν : Οι 2 που αποχώρησαν. Παναθηναϊκός και Ηρακλής Κηφισιάς.
Αρα, ο Πορφύρας συνεχίζει και για τη νέα σεζόν στην Α1 Εθνική, ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα.
Εδώ λοιπόν, έχουμε μία ΄΄χρυσή ευκαιρία΄΄: Καλείται ο Πορφύρας να επιβεβαιώσει ότι είναι ΟΜΑΔΑ αρχών, με σεβασμό για το άθλημα, παίζοντας μέχρι το τέλος, σε κάθε παιχνίδι, στο 110%, σα να μην υπάρχει αύριο.
Αυτή την φιλοσοφία πρεσβεύουν εκείνοι που διαχειρίζονται τις τύχες του τμήματος, ασκώντας διοίκηση, αυτήν είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν τεχνική ηγεσία και αθλήτριες. Χαλάρωση και επανάπαυση δεν επιτρέπεται. Αλλού ναι. Οχι στον Πορφύρα.
Θα αγωνισθούμε για το παιχνίδι και την αξιοπρέπεια μας, θα διεκδικήσουμε κάθε πόντο και κάθε σετ, με την ίδια μαχητικότητα, ανεξάρτητα από πρόσωπα.
Γιατί εμείς την ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ την θέση μας στην Α1, όπου θα παραμείνουμε, χωρίς ποτέ κανείς να μας έχει χαρίσει τίποτα, ματώνοντας κάθε χρόνο, δίχως υπερβάσεις που δεν εκπληρώνουμε και πάντα με ειλικρίνεια, δίχως...τρέλες και με την κατανόηση όλων εκείνων που βλέπουν τον αγώνα που κάνουμε.
Πολύ απλά λοιπόν : Αν όποιος ή όποια ανήκει στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλεϊ του Πορφύρα, αισθάνεται ότι τώρα ήλθε η ώρα να ...πετάξουμε αετό και να...χαλαρώσουμε, ακολουθεί λάθος ομάδα. Και μπορεί να πάει στο καλό.
Ειδικά τώρα, βρίσκουμε το κίνητρο του σεβασμού στον εαυτό μας και σε όσους μας βοηθούν και αγαπούν και πάμε σα να είναι κάθε ματς, ένας τελικός.
Εάν θέλουμε να μας παίρνουν στα σοβαρά και να λέμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ γειτονιάς, με πείσμα και καρδιά και όχι ομαδούλα γειτονιάς.
Αυτό το πνεύμα αγωνιστικότητας, έχουμε την υποχρέωση να δείξουμε μέσα στο γήπεδο, ώστε να προσφέρουμε σε καιρούς χαλεπούς, σωστό παράδειγμα επιμονής και αφοσίωσης στα παιδιά της Ακαδημίας μας αλλά και να υπενθυμίσουμε σε όσους θυσιάζουν πόρους και χρόνο,  ότι ΄΄με τον Πορφύρα δεν ξεμπλέκεις εύκολα΄΄.